Μαχαίρια Χιονιού ATV

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΗΡΩΝ/ ΕΚΛΑΣΠΩΤΗΡΩΝ ΤΗΣ WARN ΓΙΑ ATV:
ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Όταν η δουλειά σας απαιτεί ένα αξιόπιστο και πολυχρηστικό σύστημα εκχιονιστήρα/εκλασπωτήρα, μην ψάξετε πουθενά αλλού παρά μόνο στην εταιρία Warn. Κατασκευασμένα σα σύστημα για αντοχή στο χρόνο και στη χρήση και μέγιστες επιδόσεις.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.
Οι εκχιονιστήρες/εκλασπωτήρες WARN περιστρέφονται πάνω σε έναν υπερμεγέθη δίσκο τριβής, έτσι ώστε τα φορτία κραδασμών να κατανέμονται εκτενώς.  Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα περιστρεφόμενο σύστημα με μεγάλη διάρκεια ζωής το οποίο περιστρέφει τη λεπίδα του εκχιονιστήρα/ εκλασπωτήρα ομαλά και αξιόπιστα.

ΥΨΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ.
Οι πολύ μελετημένες λεπίδες εκχιονιστήρα/εκλασπωτήρα WARN κατασκευάζονται από χάλυβα μεγάλου πάχους, υποστηριζόμενο από πολύ χονδρές νευρώσεις για πρόσθετη ακαμψία, πράγμα που κάνει αυτούς τους εκχιονιστήρες/εκλασπωτήρες τους πιο ανθεκτικούς που κυκλοφορούν στην αγορά. Κατασκευασμένοι για να αντέχουν!

ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.
Με το καινούργιο δυνατό Power-Pivot, μπορείτε να περιστρέφετε τη λεπίδα του εκχιονιστήρα/εκλασπωτήρα σας μέχρι και 25° προς οποιαδήποτε κατεύθυνση – με το πάτημα ενός κουμπιού – ακόμη και ενώ βρίσκεται σε λειτουργία. Δείτε το Power-pivot σε δράση!

ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΕΥΚΟΛΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ.
Η λεπίδα του εκχιονιστήρα / εκλασπωτήρα και το σύστημα σωλήνων μπορούν να αφαιρεθούν, ή να μεταφερθούν σε άλλο ATV, σε δευτερόλεπτα, με τη σχεδίαση γρήγορης αποδέσμευσης της WARN. Δε χρειάζονται εργαλεία.

Δείτε τα προϊόντα ATV